Ha honlapunkról szeretne rendelni, kérjük olvassa el ezt a tájékoztatót, mely segítséget nyújt az internetes vásárlásban.

Ahhoz, hogy honlapunkon keresztük rendelést tudjon leadni, először regisztrálnia kell. Ehhez kérjük kattintson a jobb oldalsávban lévő Regisztráció gombra. Ha itt minden mezőt megfelelően tölt ki, az Ön által megadott e-mail címre kapni fog egy e-mailt a sikeres regisztrációról. Ha nem megfelelően töltötte ki az űrlapot, egy hibaüzenet fog megjelenni, mely tájékoztatja Önt, hogy melyik mező kitöltése nem megfelelő.

Második lépésként be kell lépnie a fiókjába. Ehhez a jobb oldalsávban a Belépés résznél adja meg a regisztrációkor választott felhasználónevét és jelszavát.

Ha nem emlékszik a jelszavára, kattintson az Elfelejtett jelszó gombra. Az Elfelejtett jelszó oldalon meg kell adnia a felhasználónevét és e-mail címét. Az űrlap beküldése után kapni fog egy e-mailt, amiben egy linket küldünk Önnek. Kattintson rá, vagy másolja be a böngésző címsorába. A megjelenő oldalon beállíthat egy új jelszót. Ha a regisztrációkor megadott felhasználónévre és e-mail címre sem emlékszik, hozzon létre egy új fiókot, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

Belépés után a jobb oldalsávban lévő Adataim gombra kattintva módosíthatja a regisztrációkor megadott adatokat, például a címét és az elérhetőségeit.

Az Étlap és Itallap menüpontban megtekintheti kínálatunkat.

A megrendelhető ételek és italok listáján a termék neve mellett jobb oldalon két ikont talál. Az első ikonra kattintva hozzáadhat egy darabot a kiválasztott termékből a virtuális bevásárló kosarához. A második ikon segítségével kivehet egyet a kiválasztott termékből a kosarából.

Ha már van valami a virtuális bevásárló kosarában, azt a Rendelésem oldalon, valamint az Étlap és Itallap fölött is láthatja, egy külön listán. Itt is megtalálhatóak a kosár ikonok. Ezekre kattintva hozzáadhat vagy elvehet egy darab terméket a kosárból.

A megjegyzés mezőbe beírhatja, ha kérdése vagy valami különleges kérése van a rendeléssel vagy a szállítással kapcsolatban. Aki az étteremben felveszi a rendelést, látni fogja az Ön által beírt szöveget. Ez alatt láthatja a rendelés végösszegét.

Ha kézbesítéskor szeretné kifizetni a rendelést, készpénzzel a futárnak, akkor kattintson a “Készpénzes fizetés átvételkor” gombra. Ezután kapni fog egy visszaigazoló e-mailt a rendeléséről.

Ha az online fizetési módot választja, és bankkártyával vagy OTP SZÉP kártyával szeretne fizetni, kattintson a “Bankkártyás vagy OTP SZÉP kártyás” fizetés gombra. A megjelenő oldalon válassza ki, hogy mivel szeretne fizetni, majd kattintson a “Tovább a fizetéshez” gombra. Ekkor a honlap átirányítja Önt az OTP internetes fizetési felületére, ahol meg kell adnia a kért adatokat, és követnie kell az ott leírt instrukciókat a vásárlás befejezéséhez. Az online fizetés befejeztével az OTP honlapja visszairányítja Önt a mi honlapunkra. Rendelését rögzítjük, majd kapni fog róla egy visszaigazoló e-mailt.